Over Mieke


Persoonlijk

Mijn naam is Mieke Sueters. Ik ben een mens van de persoonlijke benadering.


Mieke Sueters Acupunctuur Veenendaal Portret


Opleiding

Ruim 30 jaar geleden heb ik de gecombineerde opleiding Fysiotherapie en Acupunctuur gedaan aan de Internationale Academie voor Fysiotherapie Tim van der Laan in Utrecht. Het acupunctuurgedeelte was de opleiding van professor Darras van de Universiteit van Parijs.

Ik heb het C-diploma van de Nederlandse Artsen Acupunctuur Stichting (NAAS) behaald en ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). In de loop der jaren heb ik vele professionele cursussen gevolgd.


Mieke Sueters Acupunctuur Veenendaal small (1)


Praktijk Mieke Sueters

Inmiddels bestaat mijn praktijk ruim 30 jaar. De cliënten komen uit het hele land, maar vooral uit de regio’s Twente, waar ik nu woon, en Veenendaal en omstreken, waar ik 40 jaar heb gewoond en nog steeds veel mensen behandel. In beide regio’s werk ik twee dagen per week.

Sinds de verhuizing naar Twente behandel ik u bij u thuis. Dat heeft grote voordelen: na een behandeling voelt u zich waarschijnlijk ontspannen, loom. U hoeft dan niet in de auto, of op de fiets, om naar huis te gaan. Dit komt de behandeling ten goede.

Gesprekken

De gesprekken met mijn cliënten vind ik heel belangrijk. Een fysieke klacht is nooit alleen fysiek; er is altijd ook een psychische/emotionele achtergrond, bijvoorbeeld spanning over een situatie in uw leven. Zelfs een vermindering van uw weerstand, waardoor u een simpele verkoudheid oploopt, zegt iets.
Daarom is een gesprek een goede mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in uw functioneren en de achtergrond van uw klacht. Het komt ook regelmatig voor dat een cliënt vraagt om even alleen te praten, zonder naalden, omdat een probleem zo belangrijk of acuut is, dat een gesprek het stromen van gevoelens op gang kan brengen.


Mieke Sueters Acupunctuur Veenendaal small (6)


Door serieus naar een klacht/ziekte te kijken, door de deuren naar de achtergrond(en) van een klacht te openen, kunnen we ook veel leren over onszelf, wijzer worden over ons functioneren.


Mieke Sueters acupunctuur Veenendaal schilderij compleet‘een persoonlijke visie op harmonie’